Η Αλληλεγγύη για προβλέψεις της “Καθημερινής”

  Θα διαψεύσουμε τις προβλέψεις της «Καθημερινής» -και άλλων ίδιας  πολιτικής χροιάς εφημερίδων- που επιμένουν να “εκμηδενίζουν” τις προοπτικές των μικρότερων κομμάτων για είσοδο στη Βουλή και ουσιαστικά προάγουν τον δικομματισμό και τον πλήρη έλεγχο του εκλογικού σώματος.

  Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια δίκαιη εκπροσώπηση όλων των κομμάτων, ούτως ώστε η γοητεία της Δημοκρατίας, η πολυφωνία, να μην χαθεί.

  Αυτό που επιδιώκει η «Καθημερινή» και οι ανάλογης πολιτικής χροιάς εφημερίδες -δηλαδή την κακοφωνία του δικομματισμού- να είναι βέβαιοι ότι ο λαός δεν θα την επιτρέψει.

  Εάν παρ’ ελπίδα εν τέλει κατορθώσουν αυτό που επιδιώκουν -διότι εμείς δεν έχουμε την ισχύ των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης- να ξέρουν ότι η αποχή θα εκτιναχθεί, η δε συμμετοχή θα περιοριστεί στο 30% των ψηφοφόρων και το συντριπτικό ποσοστό των πολιτών που θα συμμετέχουν στις εκλογές θα το μοιράζονται τα κόμματα που υποστηρίζει η «Καθημερινή» και οι ανάλογης πολιτικής χροιάς εφημερίδες, για λόγους κάθε άλλο παρά πολιτικούς.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020