Η Αλληλεγγύη για τη διαμαρτυρία στο Μάμμαρι

  Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλληλεγγύη, αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, κ. Πόλυ Παλλήκαρο, και τον Γραμματέα Περιβάλλοντος κ. Χρίστο Δημητριάδη, συμμετείχε χθες στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σε περιφερειακό δρόμο στην περιοχή Μάμμαρι για την έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

   Οι κάτοικοι της περιοχής και των γύρω χωριών τονίζουν ορθά ότι η δυσοσμία είναι ανυπόφορη, και παρόλο που το πρόβλημα χρονίζει και οι πολιτειακοί φορείς είναι ενημερωμένοι, κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να βοηθήσει για την επίλυση του.

  Το Κίνημα Αλληλεγγύη θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένο το αίτημα των κατοίκων για αξιοπρεπή διαβίωση και καθαρό αέρα, και προτίθεται να στείλει ερώτηση μέσω της Βουλής των Αντιπροσώπων στο αρμόδιο υπουργείο και στην Επίτροπο Περιβάλλοντος για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

  Καταληκτικά σημειώνουμε ότι μερίδα κατοίκων της περιοχής καταγγέλλει ότι είναι πιθανό το νερό που χρησιμοποιούν φάρμες της περιοχής να περιέχει αυξημένες ποσότητες αρσενικού και καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να τις εξετάσει το συντομότερο.

   

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019