Η Αλληλεγγύη για τη δήλωση Αναστασιάδη περί τέλους του κυπριακού ελληνισμού

  Εδώ και δύο 24ωρα η κυβέρνηση δια εκπροσώπων της προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι ο Πρόεδρος με τα λεγόμενα του περί «τέλους του κυπριακού ελληνισμού» δεν έχει παραδοθεί, ότι «άλλα εννοούσε» και ότι αυτό θα φανεί όταν μεταδοθεί ολόκληρη η συνέντευξη.

  Με βάση το απόσπασμα της Προεδρικής συνέντευξης που μεταδόθηκε μέχρι τώρα, ο Πρόεδρος με την καταστροφική δήλωση του εξευτέλισε παντελώς το Έθνος, τον Κυπριακό Ελληνισμό και τους Αγώνες του, την Κυπριακή Δημοκρατία, την Εθνική Φρουρά και τους Αξιωματικούς της, όσους εξ ημών υπηρέτησαν και όσων οι γονείς και τα παιδιά υπηρέτησαν και υπηρετούν στην ΕΦ.

  Εξευτέλισε και την πολιτική του για τις τριμερείς συμμαχίες και κοινές ασκήσεις με Ισραήλ, Αίγυπτο, Γαλλία, Αρμενία,  που διατυμπανίζει συνεχώς, γιατί καμία χώρα δεν πρόκειται να θυσιάσει ούτε ένα παιδί της για ένα Πρόεδρο που έχει ενδώσει, έχει παραδοθεί.

  Να είναι βέβαιος ότι με τέτοιες δηλώσεις κανείς δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά, και ότι ήδη μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι πιο πάνω και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020