Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά τους τρομαχτικούς κινδύνους που εγκυμονούνται από την «πολιτισμική» διείσδυση των Τούρκων μέσω των «πανεπιστημίων» των κατεχομένων, στην Αφρικανική ήπειρο την Κεντρική Ασία και όλη την Ευρώπη.

Είναι γνωστό ότι βάσει τουρκικού σχεδίου που εκπονήθηκε με περισσή φροντίδα, Αφρικανοί και Κεντροασιάτες φοιτητές μεταφέρονται μέσω Κωνσταντινούπολης στα κατεχόμενα -είτε με υποτροφίες, είτε με πάρα πολύ χαμηλά δίδακτρα- όπου φοιτούν και αποφοιτούν από τα εν λόγω «πανεπιστήμια».

Κάθε άνθρωπος συνδέεται συναισθηματικά ιδιαίτερα με τη χώρα στην οποία έχει σπουδάσει και για αυτό το λόγο οι απόφοιτοι των «πανεπιστημίων» αυτών αποτελούν τους καλύτερους «πρεσβευτές» του ψευδοκράτους στις χώρες καταγωγής τους μετά την επιστροφή τους. Έχουμε εντοπίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι στις επαγγελματικές κάρτες δημοσίων υπαλλήλων χωρών της κεντρικής Ασίας ή της Αφρικής αναγράφονται στοιχεία του ψευδοκράτους και των «πανεπιστημίων» του.

Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο η Κυπριακή Δημοκρατία να προβεί σε «αντεπίθεση», ούτως ώστε να προσελκύσουμε φοιτητές από τις Αφρικάνικές και Ασιατικές χώρες και όχι εργάτες υπό κάλυψη όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019