Η Αλληλεγγύη για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας

   

  Το Κίνημα Αλληλεγγύη χαιρέτισε, τις προάλλες, τη λειτουργία ορισμένων Κέντρων Υγείας και τα απογεύματα. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα και περιμέναμε να δοθεί και συνέχεια. Αναμένουμε.

  Για όσους γνωρίζουν τα νοσηλευτικά μας ιδρύματα – των οποίων τις προσφερόμενες υπηρεσίες δεν πρέπει να υποτιμούμε- υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν και μάλιστα με ελάχιστο ή χωρίς κόστος. Αρκεί οι αρμόδιοι να αφήσουν τα γραφεία τους και να περιδιαβάσουν έστω τους διαδρόμους των ιδρυμάτων αυτών. Οι διοικητικές ρυθμίσεις είναι πάμπολλες αρκεί να το θέλουμε, εξυπηρετώντας καλύτερα και αποτελεσματικότερα τον ταλαιπωρημένο ασθενή.

  Η περίοδος αυτή των διακοπών προσφέρεται άνετα για όσους το θέλουν ακόμα και για τον ίδιο τον Υπουργό ο οποίος θα δει με τα δικά του μάτια τί χρειάζεται και τί όχι. Λέγεται- και πολύ σωστά – ότι το επίπεδο της παιδείας και της υγείας μας είναι το επίπεδο του πολιτισμού μας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με τα πολύ μικρά, όπως τα κέντρα υγείας, και ταυτόχρονα να μεθοδεύσουμε την υλοποίηση των μεγάλων.

  Επιτέλους ας ξεκινήσουμε για να κάνουμε τη διαφορά. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και πολύ περισσότερο στον Κύπριο φορολογούμενο.

   

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018