Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΖΗΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  «Απαράδεκτά», χαρακτήρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, «τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Αστυνομία και την Εθνική Φρουρά».
  «Τα σώματα ασφαλείας δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, σε μια κατεχόμενη χώρα που η τουρκική απειλή είναι εντός των πυλών και η ασφάλεια της πατρίδας στηρίζεται στην αξιόπιστη αποτρεπτική ισχύ», δήλωσε η πρόεδρος της Αλληλεγγύης.
  «Ζητούμε εκσυγχρονισμό, πλήρη κάθαρση, χρηστή διοίκηση των σωμάτων ασφαλείας και απαλλαγή από τη διαφθορά και την αναξιοκρατία που υπάρχουν σε αυτό το μαρτυρικό νησί», τόνισε και συνέχισε πως «για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού, πρέπει να επιβληθεί παραδειγματική τιμωρία σε όσα μέλη της Αστυνομικής Δύναμης συνεργάζονται με τον υπόκοσμο ή δεν εκτελούν σωστά τα καθήκοντα τους».
  «Δεν θα δικάσουμε εκ του μακρόθεν και εκ του ασφαλούς, ωστόσο αναμένουμε από την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να υποδείξει ότι δεν περιορίζεται σε κούφια λόγια. Περιμένουμε να σταματήσει τις ψευδείς εντυπώσεις και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για κάθαρση από τη διαφθορά και την αναξιοκρατία, που δυστυχώς επικρατούν σε αυτό τον τόπο», καταλήγει η πρόεδρος του Κινήματος.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
  ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016