Αντιπροσωπεία της Αλληλεγγύης επισκέφθηκε το Μακάριο νοσοκομείο

  H Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, μαζί με μέλη της ηγεσίας του Κινήματος και αντιπροσωπεία της Γυναικείας Οργάνωσης, πραγματοποίησαν σήμερα επίσκεψη στο Μακάριο Νοσοκομείο.

  Μετά το πέρας της επίσκεψης η κ. Θεοχάρους σε δηλώσεις της ανέφερε: «Παρόλο που ο λαός μας έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα και όλο το χρόνο δείχνει την αγάπη και την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας, τα Χριστούγεννα, τις γιορτές της Χριστιανοσύνης, δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία».

  «Για αυτό το λόγο βρεθήκαμε και εμείς σήμερα ανάμεσα στα άρρωστα μωρά, ανάμεσα στα άρρωστα παιδάκια του Μακαρίου Νοσοκομείου, μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τους αξιωματούχους της Αλληλεγγύης και προσφέραμε τα δώρα της αγάπης και της συμπαράστασης μας στα παιδιά που υποφέρουν αυτές τις μέρες. Με την ευκαιρία αυτή συναντήσαμε και όλους τους εργαζόμενους και τους λειτουργούς αυτού του νοσοκομείου που με αυτοθυσία, με προσωπικό κόστος, με στέρηση της οικογενειακής τους θαλπωρής και αγάπης, βρίσκονται εδώ και εργάζονται για το καλό όλων μας» τόνισε η κ. Θεοχάρους.

  «Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του Μακάριου Νοσοκομείου, ευχαριστούμε τον κυπριακό λαό που στηρίζει την Αλληλεγγύη. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για μια καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτό το λαό» είπε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017