Η αποτυχημένη πολιτική Αναστασιάδη – ΑΚΕΛ αποθράσυνε τον κατοχικό ηγέτη

   

  Μπορεί ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος να υποστηρίζει με δημόσιες δηλώσεις του ότι «κανείς δεν βάζει στο ψυγείο το Κυπριακό» λόγω Προεδρικών Εκλογών, ωστόσο αυτός που τονίζει με κάθε τρόπο μετά τη Νέα Υόρκη ότι το κυπριακό είναι στο ψυγείο, είναι ο συνομιλητής του Προέδρου Αναστασιάδη, Μουσταφά Ακιντζί.

  Η αποτυχημένη πολιτική Αναστασιάδη – ΑΚΕΛ στο Κυπριακό, η πολιτική του καλού παιδιού και του μηδενικού κόστους στην Τουρκία, έχει αποθρασύνει και αναβαθμίσει -μέσω και των πενταμερών διασκέψεων- τον κατοχικό ηγέτη, ο οποίος:

  –       Κλείνει οριστικά την πόρτα για νέα πρωτοβουλία στο Κυπριακό στο άμεσο μέλλον.

  –       Ζητά απροκάλυπτα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησία για να τερματιστεί το συντομότερο η «απομόνωση» των Τ/κ.

  –       Επιρρίπτει σε κάθε ευκαιρία ευθύνες στην ε/κ πλευρά για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντανά.

  –       Επιχειρεί να επιβάλει δασμούς στα προϊόντα τα οποία αποστέλλονται στους εγκλωβισμένους μας μέσω της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

  –       Σπρώχνει τα κατεχόμενα στην αγκαλιά της Τουρκίας μέσω ηλεκτρικής διασύνδεσης, αλλά και με το «Νερό της Ειρήνης» κατά τον ίδιο.

   

  Για εμάς είναι σαφές ότι η πολιτική Αναστασιάδη έχει εκ του αποτελέσματος αποτύχει και ο ίδιος πρέπει να παραδώσει τη σκυτάλη.

  Είναι επίσης σαφές ότι ο ίδιος μέσω των τραγικών του υποχωρήσεων έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και απομένουν οι υποχωρήσεις του στην Ασφάλεια και τις Εγγυήσεις.

  Ο τόπος χρειάζεται έναν αξιόπιστο ηγέτη, με όραμα για το μέλλον, και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Νικόλα Παπαδόπουλο.