Ας μας πουν οι Ευρωπαίοι αν συνάντησαν κάπου την Δημοκρατία στην επίσκεψή τους στην Τουρκία

    Το πραγματικό ανατολίτικο προσωπείο του, έδειξε ο Ταγίπ Ερντογάν καθώς προσέβαλε δημόσια την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώπιον και των άλλων ευρωπαίων αξιωματούχων. Ουδείς αντέδρασε.

    Αλήθεια, οι υποστηρικτές του δολοφονικού καθεστώτος της Άγκυρας, συνάντησαν κάπου τη δημοκρατία στη χθεσινή τους επίσκεψη; Έδωσαν απλόχερα περισσότερα χρήματα για διαχείριση του μεταναστευτικού, την ώρα που είναι καλά γνωστό πως ο Ταγίπ Ερντογάν εμπορεύεται ανθρώπους, με τη βοήθεια διεφθαρμένων ΜΚΟ, για να υλοποιήσει δικούς του στρατηγικούς στόχους.

    Θυμάται αλήθεια κανείς από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους τη χυδαία συμπεριφορά της Τουρκίας εναντίον των τριών γυναικών ευρωβουλευτών όταν το 1998 είχαν ταχθεί υπέρ της ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ; Θυμάστε πώς τις είχαν αποκαλέσει;

    Αντιλαμβάνεται κανείς ότι στην Τουρκία που μπορεί να αποχωρεί από συμβάσεις, να φτιάχνει πυρηνικά εργοστάσια και  όπλα, να φυλακίζει δημοσιογράφους και βουλευτές της αντιπολίτευσης, να δολοφονεί Κούρδους και αντιφρονούντες  και να  εκπαιδεύει μικρά κοριτσάκια  για να παντρευτούν ενήλικες είναι η Τουρκία που η ΕΕ δίνει δισεκατομμύρια, της ανοίγει τον δρόμο για εκσυγχρονισμό της τελωνειακής ένωσης,  και συζητά μαζί της την κατάργηση της θεώρησης διαβατηρίων;

    Ψευτιά και υποκρισία λοιπόν! Αυτοί είναι οι ίδιοι που θα μας στηρίξουν, δήθεν, στην πενταμερή και στη λύση του εθνικού μας προβλήματος!