Αταλάντευτη η θέση της Αλληλεγγύης για τον δήμο Γεροσκήπου

  Τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου, καθώς και τους επικεφαλής της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη διάσωση του Δήμου Γεροσκήπου συνάντησε η πρόεδρος της Αλληλεγγύης μαζί με υποψήφιους της επαρχίας Πάφου.

  Από τη συνάντηση διαπιστώσαμε πως σύσσωμη η πόλη απαιτεί την διατήρηση του ιστορικού Δήμου και μετά την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

  Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 2/4/2021 μεταξύ της Προέδρου και των ανωτέρων αξιωματούχων, του Ιερού Κήπου της Αφροδίτης και συζητήθηκε η στρατηγική για τη διάσωση του ιστορικού Δήμου που εξαφανίζεται στα πλαίσια της -αναγκαίας- μεταρρύθμισης της Τ.Α.

  Η θέση της Αλληλεγγύης για διάσωση της Γεροσκήπου είναι αταλάντευτη.

  Ο Δήμος είναι σφριγηλός, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, φιλοπρόοδος, με μεγάλη ιστορική και λαϊκή παράδοση και σχεδόν το 100% των κατοίκων αγωνίζεται σθεναρά για την διατήρηση της πόλης  ως ανεξάρτητης οντότητας. Είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με γειτονικούς Δήμους για ενοποίηση υπηρεσιών και σωστότερη οικονομική διαχείριση των κρατικών πόρων και των εσόδων από την φορολογία των δημοτών, αλλά άπαντες πιστεύουν ότι η αυτόνομη πορεία του Δήμου είναι δίκαια και ενδεδειγμένη μέσα σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κόσμο.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021