Χείριστη μορφή διχοτόμησης η ΔΔΟ

  Συμφωνούμε απόλυτα με την δήλωση του Λάρκου Λάρκου, προέδρου του ΚΥΠΕ και του ΟΠΕΚ, που έκανε σε εκδήλωση μνήμης για τον Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιάννο Κρανιδιώτη, για τον οποίο είπε πως «ο Γιάννος Κρανιδιώτης ήταν ο πολιτικός της νίκης και όχι της κλάψας».

  Και της υποταγής και της γονυκλισίας και του παρακάλιου και της αναξιοπρέπειας, συμπληρώνουμε εμείς.
  Συμφωνούμε ακόμη με τον Γιάννο Κρανιδιώτη στο ότι:

  «Η διχοτόμηση είναι η χειρότερη δυνατή εξέλιξη στο Κυπριακό, όχι μόνο για λόγους εθνικούς, διότι ένα κομμάτι στο οποίο για 3000 χρόνια έχει ζήσει ο Κυπριακός Ελληνισμός θα εγκαταλειφθεί, αλλά διότι μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση στο νησί, θα υπάρχει ένα σύνορο εύθραυστο, εκατοντάδων χιλιομέτρων στην Κύπρο, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ή μεταξύ δύο ανεξαρτήτων κρατών, το οποίο θα είναι επικίνδυνο και εστία σύγκρουσης, μια αντιπαράθεση που θα διαιωνίζεται, αποσταθεροποιητικός παράγοντας για όλη την περιοχή.
  Στην περίπτωση αυτή ο Κυπριακός Ελληνισμός πραγματικά θα κινδυνεύει και θα νομιμοποιηθεί η τουρκική εισβολή και κατοχή. Μια τέτοια εξέλιξη αντιστρατεύεται τις αρχές πάνω στις οποίες έχει οικοδομηθεί η μεταπολεμική και μεταψυχροπολεμική Ευρώπη».

  Η Αλληλεγγύη επισημαίνει εμφαντικά ότι η ΔΔΟ και οι μεταμορφώσεις της, τα μασκαρέματα της και τα μασκαραλίκια της και όπως έχει εξελιχθεί σήμερα μετά το Κραν Μοντάνα, είναι η χειρίστη μορφή διχοτόμησης.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017