Δεν αρεσκόμαστε σε κανιβαλισμούς, αλλά οι ευθύνες πρέπει να αποδίδονται και να αναλαμβάνονται

  Λαϊκισμός ή σοβαρότητα, ρωτά ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Αλληλεγγύη απαντά ξεκάθαρα τη σοβαρότητα και γι’ αυτό συμβουλεύουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό να μην επιδίδεται σε παιχνίδια λαϊκισμού.

  Ο παραιτηθείς εν μέσω σκανδάλου μεγατόνων Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ ήταν στέλεχος του ΔΗΣΥ, απασχολήθηκε στον ΟΝΕΚ το 1996 – επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ – , μονιμοποιήθηκε το 2007 – επί συγκυβέρνησης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ – και διορίστηκε ως Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ το 2013 – επί διακυβέρνησης ΔΗΣΥ.

  Καλό θα ήταν λοιπόν όλα αυτά τα κόμματα να δουν που και πώς φέρουν ευθύνες και να απολογηθούν σε όλους τους καταρτισμένους νέους αυτού του τόπου που δεν έχουν «πλάτες» και δεν βρίσκουν δουλειά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται ακόμη και να μεταναστεύσουν σε χώρες που αναγνωρίζουν με αξιοκρατία τα προσόντα τους.

  Αναμένουμε απόδοση και ανάληψη ευθυνών, όλων των εμπλεκομένων, αλλά δεν θα μπούμε σε παιχνίδια κανιβαλισμού ή/και λαϊκισμού, σπιλώνοντας ακόμη και τα ονόματα νεκρών, όπως κάνουν άλλοι στο πλαίσιο ψηφοθηρίας.

  Συγκεκριμένα στον Αβέρωφ Νεοφύτου θέλουμε να πούμε πως ο Bill Gates και ο Steve Jobs, δεν πλαστογράφησαν υποτιθέμενα πτυχία για να αλλάξουν τον κόσμο. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι ποιος έχει και ποιος δεν έχει πτυχίο, αλλά ποιος παρανομεί και ποιος εμπαίζει τον λαό.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2021