Δίπλα στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής!

  Σε εσμό ασυδοσίας, αναρχίας και οχλαγωγίας μετατρέπεται η κοινωνία της Κύπρου. Αυτό αποδεικνύουν οι ενέδρες εναντίον αστυνομικών που παρατηρούνται συνεχώς,  οι ζημιές κατά δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών, οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών με βόμβες μολότοφ, οι εμπρησμοί, οι  πυρκαγιές και κροτίδες και οι δράσεις κουκουλοφόρων παραβατικών στοιχείων.

  Είναι αυτή η κοινωνία στην οποία θέλουμε να ζούμε; Δεν είμαστε σε εποχή αντίστασης, αυτό που συμβαίνει δεν είναι εξέγερση, ούτε διαμαρτυρία και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

  Πόσα χρήματα δαπανούν άραγε ανεγκέφαλοι και πάτρωνες τους για να επιτίθενται στα όργανα της τάξης τα οποία με πενιχρό μισθό και πολλές φορές νομικά ακάλυπτοι, κοινωνικά στιγματισμένοι ως “φασίστες”, πρακτικά άοπλοι, και χωρίς σαφείς  οδηγίες, έρχονται αντιμέτωποι με τη βία και την αναρχία;

  Για όσα συμβαίνουν ευθύνη φέρουν άπαντες. Από τους γονείς, την (ανύπαρκτη) παιδεία, την κοινωνία, αλλά και το ίδιο το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Αρχηγείο της Αστυνομίας που στέλνει χωρίς ενισχύσεις δύο αστυνομικούς να αντιμετωπίσουν 100 αναρχικούς.

  Τι περιμένουμε λοιπόν; Να θρηνήσουμε θύματα;

  Να ενηλικιωθούν οι ανήλικοι αναρχικοί και χωρίς αναμόρφωση να συμπεριφερθούν με τον ίδιο τρόπο στην κοινωνία των ενηλίκων;

  Τότε θα είναι αργά.

  Καταδικάζουμε την ανευθυνότητα των αρχών και τις άνανδρες επιθέσεις κατά αστυνομικών και απαιτούμε την λήψη αποτελεσματικών μέτρων.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2021