Επιβεβαίωση αναξιοπιστίας της Κυβέρνησης για το ΓεΣΥ

   

  Η παρούσα κυβέρνηση για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει την προχειρότητα και την αναξιοπιστία της ακόμα και στο ζήτημα της εφαρμογής του ΓεΣΥ.

  Η παρέμβαση του Γενικού Ελεγκτή για τα λάθη που υπήρχαν στην προκήρυξη και στα κριτήρια του διαγωνισμού για τη μελέτη του Υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με τις επιπτώσεις από την εφαρμογή του ΓεΣΥ στα δημόσια οικονομικά, μιλά από μόνη της.

  Όταν το Υπουργείο Οικονομικών αδυνατεί να προκηρύξει σωστά ένα διαγωνισμό, πως μπορεί να αναμένει ο λαός από την κυβέρνηση Αναστασιάδη υλοποίηση και σωστή εφαρμογή του ΓΕΣΥ στο σύνολο του;

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιόδευσε χθες στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

  Σε αντίθεση με ότι έπραξε στις άλλες επαρχίες όπου περιόδευσε τις τελευταίες εβδομάδες, δεν επισκέφθηκε το επαρχιακό νοσοκομείο στο Παραλίμνι.

  Μήπως επειδή εκεί τον περίμεναν μέλη του Συνδέσμου Αιμοκαθαιρόμενων Αμμοχώστου για να του πουν ότι δεν υπάρχει νεφρολόγος στο νοσοκομείο; Μήπως επειδή θα άκουγε και εκεί από ασθενείς ότι πρέπει να περιμένουν σε λίστες αναμονής μέχρι το 2019 και το 2020;

  Ακόμη και στις περιοδείες του προς το λαό, στην πράξη αποφεύγει να ακούσει τα προβλήματα εκάστης κοινωνίας που επισκέπτεται, αλλά περιοδεύει αποκλειστικά για να προωθήσει επικοινωνιακά τις όποιες προεκλογικές του εξαγγελίες.

  Η κυβέρνηση αποδεδειγμένα αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών ή τις βάζει κάτω από το τραπέζι.

  Η εγκατάλειψη και η ελλειμματική αξιοποίηση του νοσοκομείου Αμμοχώστου δυστυχώς είναι ενδεικτική της όλης κατάστασης που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια και θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας.

  Ας δώσει λύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε κάποια από τα προβλήματα των πολιτών, έστω και σαν πυροτέχνημα στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα τις χαιρετίσουμε.

   

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017