Εθνικόφρονα σωματεία: Οφειλόμενη απάντηση στην ηγεσία του Συναγερμού

  Όσα εκ των λεγομένων «εθνικοφρόνων σωματείων» ελέγχονται σήμερα από τον συναγερμό, ήσαν κάποτε εθνικόφρονα. Επί του παρόντος είναι αχθοφόροι ενός ηρωικού ονόματος το οποίο οι διαχειριστές τους, όντας στελέχη του βαθέως ανανικού κράτους, ουδόλως σέβονται και ουδόλως τιμούν και συχνά πηγαίνουν στα γραφεία του συναγερμού και σχίζουν ή παραδίδουν τις κομματικές τους ταυτότητες, γιατί δεν τους έγινε ένα χατίρι, μια εξυπηρέτηση.

  Η ηγεσία του  Συναγερμού εδώ και δεκαετίες μονοπωλεί την «εθνικοφροσύνη» για να συγκρατεί τους πραγματικούς πατριώτες στους κόλπους του κόμματος, αλλά πολιτεύεται κατά τρόπον κάθε άλλο παρά εθνικό. Συνεπώς ας σταματήσει να εκτοξεύει λάσπη. Ας την φυλάξει γιατί θα της χρειαστεί για αργότερα.

  Άλλωστε, την εθνικοφροσύνη της ηγεσίας του, ο συναγερμός την απέδειξε προσφάτως με το ενωτικό δημοψήφισμα και τον νόμο Ακιντζί, αλλά και διατρανώνοντας συνεχώς ότι στηρίζει λύση «που θα πρέπει να εξυπηρετεί τα στρατηγικά συμφέροντα της Τουρκίας και τις φιλοδοξίες του Ερντογάν».

  Όσον αφορά  τον «καημό» του για τα εθνικόφρονα σωματεία, αυτός οφείλεται στην έγνοια μήπως και χάσει τον έλεγχο τους, αν κάποια στιγμή κατανοήσουν τα πάμπολλα απλά και εθνικά σκεπτόμενα μέλη, πού τα οδήγησε και πού τα οδηγεί η ηγεσία του συναγερμού.

  Και όσον αφορά τον β γύρο, ας αρχίσουν αυτοί να σκέφτονται τι θα κάνουν.

  Εμείς στηρίζουμε κάθε πατριώτη και κάθε εθνικά σκεπτόμενο πολίτη.

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017