Γ. Σκυλλουριώτης: «Σε αυτές τις δύσκολες κι απρόβλεπτες στιγμές που ζει όλη η ανθρωπότητα απαιτείται να θυμηθούμε το Ελληνικό σθένος»

  ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΣΚΥΛΛΟΥΡΙΩΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟY ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  Το Κίνημα Αλληλεγγύη εν όψει της πλέον σημαντικής ημερομηνίας στην νεότερη ιστορία του Ελληνισμού, καλεί τις Κρατικές και Τοπικές Αρχές να μην ξεχάσουν την Εθνική μας Επέτειο, χωρίς να παραθεωρήσουν τα μέτρα για την Πανδημία.

  Δυστυχώς θα είναι η δεύτερη Εθνική επέτειος που δεν θα παρελάσει η μαθητιώσα νεολαία, που δεν θα μαζευτεί ο κόσμος να τους καμαρώσει, αναπτερώνοντας το ηθικό του Ελληνισμού της Κύπρου.

  Εισηγούμαστε ως ελάχιστη τιμή στην Ημέρα:

  1. Σημαιοστολισμοί σε Δήμους και κοινότητες. Σημαιοστολισμοί κυβερνητικών κτιρίων, και ειδικά του Προεδρικού Μεγάρου. Σκόπιμο είναι να παραμείνει ο σημαιοστολισμός ολόκληρη την βδομάδα μέχρι και την 1η Απριλίου.
  2. Προτρέπουμε όλα τα ΜΜΕ να μεριμνήσουν για εορταστικές εκπομπές.

  Σε αυτές τις δύσκολες κι απρόβλεπτες στιγμές που ζει όλη η ανθρωπότητα από την Πανδημία του COVID-19, απαιτείται να εμπνευστούμε από την ανδρεία των προγόνων μας που δεν δίστασαν να αντιμετωπίσουν τον κατακτητή.

  Απαιτείται και σήμερα να αγωνιστούμε, να κάνουμε ανώδυνες θυσίες και να πετύχουμε ως Έλληνες να αναχαιτίσουμε τον αόρατο εχθρό, που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Απαιτείται να αναπτερώσουμε το Ελληνικό μας σθένος και η κατεχόμενη Κύπρος να είναι ο Δαβίδ που κατάφερε να καθηλώσει τον Γολιάθ, τον αόρατο εχθρό COVID-19.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020