Ιδού λοιπόν ο μεσσίας Ακιντζί μας επιβεβαιώνει

  Συμφωνήθηκε στο Κραν Μοντάνα η παραμονή στρατευμάτων λέγει ο Ακιντζί. Βεβαίως και δεν είναι ανόητοι οι Τούρκοι να απορρίψουν τις προτάσεις Αναστασιάδη, τις οποίες αρνείται πεισματικά να δώσει στον Λαό.

  Συμφωνήθηκε η λύση του Κυπριακού στο Κραν Μοντάνα στην βάση των τουρκικών όρων με πλήρη επικυριαρχία της Τουρκίας σε όλη την Κύπρο, με παραμονή 1200 στρατιωτών σε στρατιωτική βάση στην Κυθραία και χωρίς εγγυητικά δικαιώματα της Τουρκίας γιατί είναι «αναχρονιστικά». Αλλά και αχρείαστα!

  Δεν μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις κατά την προεκλογική περίοδο λέγει ο μεσσίας Ακιντζί που από όλες τις πικρές αλήθειες που έχει πει οι εν Κύπρω λάτρεις του, θα απομονώσουν την φράση «δεν θέλουμε να είμαστε νομός της Τουρκίας»

  Γιατί λοιπόν δεν ανακοινώθηκε η συμφωνία; Γιατί δεν πρόκειται να περάσει από τον λαό. Γιατί δεν πρόκειται να επανεκλεγεί ο Αναστασιάδης.

  Για αυτό το φυλάνε για μετά τις εκλογές. Τώρα θα χορεύουμε τσάμικο και μέχρι τις εκλογές θα φοράμε φουστανέλα. Μετά θα περάσουμε την λύση από τον λαό αφού ενδυθεί θριαμβευτικό περιτύλιγμα. Το φυλάμε για τα καρναβάλια. Αμ δε.!

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017