Κινήσεις πανικού από τον Αβέρωφ Νεοφύτου

  Κινήσεις πανικού διαπιστώνουμε από τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος παραμονές των εκλογών επιχειρεί να χειραγωγήσει τους πολίτες και να παρέμβει στην ελεύθερη και απόλυτα δημοκρατική βούληση των πολιτών.

  Καλούμε λοιπόν τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί και με ποιόν τρόπο η ψήφος σε μικρότερα κόμματα είναι έμμεση πριμοδότηση ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

  Οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν και τη γνώση και το θάρρος να μην επιτρέψουν μια δικομματική Βουλή που θα ενισχύσει τη διαφθορά.

  Το Κίνημα Αλληλεγγύη δεν θα επιτρέψει την υλοποίηση σχεδιασμών τους, δεν θα επιτρέψει την έγκριση νομοθετημάτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου.

  Προφανώς ο κύριος Νεοφύτου φοβάται την ύπαρξη αντιδιζωνικών φωνών στο Εθνικό Συμβούλιο και προφανώς φοβάται τον έλεγχο της πολυκομματικής Βουλής, καθώς θα εμποδίζει την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

  Το Κίνημα Αλληλεγγύη θα μπει στη νέα Βουλή και Χωρίς Συμβιβασμούς θα υπερασπιστεί τα δίκαια των πολιτών, Χωρίς Συμβιβασμούς θα διεκδικήσει όσα απαιτεί ο λαός.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2021