«Τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά οι νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, δυστυχώς, εξακολουθούν να υφίστανται. Η Νοσηλευτική Διεύθυνση η οποία θα έπρεπε να επιλύσει τα προβλήματα του νοσηλευτικού προσωπικού άμεσα, ακόμη να έρθει σε επαφή με το προσωπικό» αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Πως μπορούμε να αναμένουμε από τα Υπουργεία να επιλύσουν τα σοβαρά αυτά προβλήματα, από τη στιγμή η Νοσηλευτική Διεύθυνση τηρεί σιγή ιχθύος;» διερωτάται με ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη.

Στην ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη αναφέρει ότι «το μέλος του Κινήματος, Μάριος Μυλωνάς, είχε προσωπική επιστολή αλλά και μέσω του Πατριωτικού Μετώπου με τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της ψυχικής υγείας, το πρώτο τρίμηνο του 2015, στο Διευθυντή Νοσηλευτικών Υπηρεσιών χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να πάρει καμιά απάντηση».

Συγκεκριμένα στην επιστολή ο κύριος Μυλωνάς, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ενώ η πτέρυγα 10 των κεντρικών φυλάκων άρχισε την λειτουργιά της εδώ και μήνες, φυλακισμένοι ασθενείς νοσηλεύονται στους θαλάμους 23 και 24 του νοσοκομείου Αθαλάσσας, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τους νοσηλευτές αλλά και τους ίδιους τους τροφίμους».

«Σαν Κίνημα ζητούμε να τοποθετηθεί επίσημα η Νοσηλευτική Διοίκηση, αφού οι άμεσα εμπλεκόμενοι και εκτεθειμένοι είναι οι νοσηλευτικοί λειτουργοί» καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016