«Μας λυπεί το γεγονός ότι έκλεισαν τρεις στέγες ηλικιωμένων και τρεις βρεφοκομικοί σταθμοί λόγω ακαταλληλότητας των κτηρίων, ωστόσο, το γεγονός αυτό μας δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τις προθέσεις της Κυβέρνησης» δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος.

Ο κύριος Σελινόπουλος είπε ότι «τα κτήρια στα οποία στεγάζονταν οι στέγες ηλικιωμένων και οι βρεφοκομικοί σταθμοί κρίθηκαν ακατάλληλα και επικίνδυνα, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί αυτά τα κτήρια αφέθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, χωρίς την απαραίτητη συντήρηση και φθάσαμε σήμερα να έχουμε ως μόνη λύση το κλείσιμο τους;».

«Ερωτηματικά εγείρονται και ως προς το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά παραπέμπονται σε στέγες ηλικιωμένων και βρεφοκομικούς σταθμούς στον ιδιωτικό τομέα και μέρος των τροφείων τα επωμίζεται το κράτος» τόνισε ο Εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης.

«Το κράτος έχει λεφτά να επωμίζεται τα τροφεία αλλά δεν είχε λεφτά να συντηρήσει τα κτήρια;» διερωτήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης.

«Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσει τις πολιτικές της προθέσεις και να απαντήσει στα ερωτηματικά που εγείρονται σε αυτή την υπόθεση», είπε καταλήγοντας ο κύριος Σελινόπουλος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016