Μετέφεραν και έσωσαν εκατομμύρια ευρώ στο Λονδίνο, λόγω συγγένειας με τον ΠτΔ

   

  Όσο καταδικαστέο είναι ηθικά ο οποιοσδήποτε ΠτΔ ή η οικογένεια του να κερδίζει δεκάδες εκ. ευρώ λόγω προνομιακής ενημέρωσης που είχε εκ της θέσεως του, εξίσου καταδικαστέο είναι ηθικά να γλυτώνει δεκάδες εκ. ευρώ η οικογένεια του, επειδή ενημερώθηκε έγκαιρα και πρόλαβε να «λάβει τα μέτρα της».

  Η προσπάθεια του Πρόεδρου Αναστασιάδη να μετατρέψει το θέμα των εκροών πολλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας του γαμπρού του, παραμονές του κουρέματος, από πολιτικό σε νομικό, στερείται πολιτικής ηθικής.

  Η προνομιακή ενημέρωση της οποίας έτυχε ο συμπέθερος του Προέδρου, που σύμφωνα με μαρτύρια του τέως Διοικητή Π. Δημητριάδη είχε ενημερώσει ο ίδιος προσωπικά το Προεδρικό ότι ένας στενός συγγενής του ήταν έτοιμος να μεταφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στο Λονδίνο, πρέπει να διερευνηθεί.

  Για να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει επιτέλους να σταματήσει να αρνείται ότι γνώριζε για το κούρεμα, και να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες.

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017