Να καταπολεμηθεί η Χαμάς, όχι ο Παλαιστινιακός λαός

  Το «αποφασιστικό κτύπημα» που ετοιμάζει ο Νετανιάχου κατά της Γάζας θα είναι η χαριστική βολή για τον δύσμοιρο Παλαιστινιακό λαό.

  Περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν μέσα σε αυτήν την πυκνοκατοικημένη τεράστια φυλακή, μια αμμώδη έρημο 40 Χ 7 χιλιόμετρα, και συνεπώς είναι αδύνατο να μην συνεχισθούν οι εκατόμβες θυμάτων ανάμεσα στους αμάχους.

  Ως γνωστόν η Γάζα δεν διαθέτει  ένοπλες δυνάμεις, και εξαρτάται απόλυτα από τον Ισραήλ όσον αφορά τις προμήθειες τροφίμων, νερού, φαρμάκων, ηλεκτρισμού, καυσίμων κίνησης και λοιπών χρειωδών.

  Η τρομοκρατική Χαμάς, διαθέτει ωστόσο ένα οπλοστάσιο πυραύλων αγνώστου προέλευσης που διαφέρουν πολύ από τους πρωτόγονους πυραύλους “Καζάν”  που κατασκευάζονται επιτοπίως και συνήθως σκοτώνουν αυτούς που τους εκτοξεύουν.

  Κάνουμε έκκληση στον Ισραήλ, να επιδείξει επιτέλους την μεγαλοψυχία του νικητή και να μην επιτεθεί κατά του λαού της Γάζας. Άλλωστε έχει τρόπους να εξολοθρεύσει τους τρομοκράτες της Χαμάς. Γνωρίζει επακριβώς που βρίσκονται και ποιοι είναι.    

  Κάνουμε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να διερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες και από ποιες χώρες εξοπλίζεται η τρομοκρατική Χαμάς.

  Καλούμε τις αρμόδιες διεθνείς οργανώσεις να προστατεύσουν τους άμαχους της Γάζας και τα μικρά παιδιά, που η τρομοκρατική Χαμάς χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες για να προστατευθεί από τα χτυπήματα του Ισραήλ.

  Οι θεωρητικές νερόβραστες διακηρύξεις δεν έχουν νόημα και όσοι οργανισμοί αρκούνται σε αυτές δεν επιτελούν έργο και δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2021