ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ

  Ανήθικο αποτέλεσμα των κυκλωμάτων του παρακμάζοντος παλαιοκομματισμού

   Δεν μας εκπλήσσει το νέο σκάνδαλο στην Υγεία, που είναι συναφές με τη μεταφορά ασθενών και συγκεκριμένα παιδιών για θεραπεία στο εξωτερικό. Ο Γενικός Εισαγγελέας θα πρέπει να δράσει άμεσα και υπεύθυνα. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό και πολιτικό, αλλά και ηθικό.

  Το νέο σκάνδαλο στον τομέα της Υγείας αποτυπώνει την παρακμή των κυκλωμάτων του παλαιοκομματισμού, που επί σειρά ετών, αντί να δημιουργήσει Σύστημα Υγείας, όχι μόνο το διέλυσε, αλλά επέτρεψε σε επιτήδειους να το εκμεταλλεύονται. Τώρα, ήρθε η ώρα να πληρώσουν.

  Εάν το κράτος ήταν υπεύθυνο έναντι στον πολίτη και το Σύστημα Υγείας θα υπήρχε και το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Ιατρικής θα υπήρχε και ως εκ τούτου ο καθένας εξ ημών και ειδικότερα τα παιδιά θα ήταν δυνατό να είχαν περίθαλψη σε όποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν, χωρίς μεσάζοντες, μίζες και ευτελείς ατιμωτικές ιστορίες των οποίων οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Άμεσα. Και με παραδειγματικές τιμωρίες.

  Βεβαίως εάν τεκμηριωμένα αποδειχθεί ότι ορισμένες αποφάσεις λαμβάνονται με βάση αυστηρά επιστημονικά κριτήρια, τότε δεν μπορεί να διασύρεται κανείς.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ