«Ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μερίμνησε αμέσως μετά το εθνικό συμβούλιο, να δηλώσει με επιπολαιότητα ότι οι τοποθετήσεις των διαφωνούντων κομμάτων με τους χειρισμούς Αναστασιάδη, αυτοαναιρούνται».

Αυτό αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το Κίνημα Αλληλεγγύη, και προσθέτει: «Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είτε δεν διάβασε ή δεν άκουσε τις τοποθετήσεις των κομμάτων είτε δεν τις έχει αντιληφθεί. Γιατί τα κόμματα του πατριωτικού χώρου με ψηλό αίσθημα ευθύνης προσπάθησαν, μέσα από τις προτάσεις και τις τοποθετήσεις τους, να περισώσουν ό,τι μπορεί να περισωθεί ύστερα από τους αναποτελεσματικούς χειρισμούς του Αναστασιάδη στο Κραν Μοντανά».

«Ο Κ.Ε. που συχνά- πυκνά ομνύει πίστη στην ανάγκη σφυρηλάτησης της ενότητας οφείλει, πρώτος και καλύτερος, να επιδεικνύει μεγαλύτερο σεβασμό στις απόψεις των κομμάτων και να αποφεύγει να ομιλεί με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο. Εκτός αν όλα όσα εκφράζει- που δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα- είναι τα γνωστά επικοινωνιακά τερτίπια που αποσπούν την προσοχή και αποκοιμίζουν και τα οποία σε κάθε περίπτωση ούτε λύνουν ούτε αντιμετωπίζουν το πρόβλημα» καταλήγει η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017