Ο Πρόεδρος έχασε την αξιοπιστία του και προχώρησε σε προαποφασισθέντες ακροβατισμούς

  «Ο Πρόεδρος έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας του απέναντι στο λαό και στη διεθνή κοινότητα. Από τους παλικαρισμούς του τελευταίου διαστήματος έχει περάσει στην λευκή σημαία. Η νέα Γενεύη πραγματοποιείται με τον τρόπο που την ήθελαν οι Τούρκοι με όλα τα θέματα στο τραπέζι χωρίς να είναι προ-απαιτούμενο το κλείσιμο του θέματος της ασφάλειας, όπως ο Πρόεδρος υποστήριζε. Πρόκειται για νέα άτακτη υποχώρηση».

  Αυτά τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους και προσθέτει: «Γιατί όλο αυτό το θέατρο τις προηγούμενες ημέρες; Για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα μέσω του ΓΓ του ΟΗΕ; Τί άλλαξε στην τουρκική πολιτική για να δημιουργείται κλίμα αισιοδοξίας; Είμαστε σε ακτίνα λύσης και δεν το ξέρουμε»;

  Καταλήγοντας η Πρόεδρος της  Αλληλεγγύης τονίζει: «Ο Πρόεδρος προχώρησε σε επικίνδυνους ακροβατισμούς και πάλι μόνος παρόλο που διαβεβαίωσε το Εθνικό Συμβούλιο περί του αντιθέτου. Είναι βέβαιο ότι οι χειρισμοί αυτοί είναι αρχή νέων δεινών και δεν γίνονται αποδεκτοί από τον λαό».

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017