Οφειλόμενη απάντηση στον Μάϊκ Σπανό

   

  «Ο φερόμενος ως υποψήφιος του ΑΚΕΛ, Μιχάλης (άλλως Μάϊκ) Σπανός, σε τηλεοπτικό δελτίο χαρακτήρισε “κακοήθη κύτταρα” τα πολιτικά κόμματα. Έτσι συνεχίζεται μια παράδοση που ζούμε στη σύντομη πολιτική ιστορία της Κύπρου: Αυτοί που κατάφεραν – εύκολα ή δύσκολα είναι μια άλλη ιστορία- να αποκτήσουν οικονομική πλάτη, να ομιλούν με απαξίωση για τα πολιτικά κόμματα».

  Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη και σημειώνει: «Η απάντηση η δική μας είναι απλή: Σε μια Δημοκρατία τα πολιτικά κόμματα είναι παραπάνω από αναγκαία και χρήσιμα. Είναι οι νομιμοποιημένοι δημοκρατικοί θεσμοί που πολιτειακά και πολιτικά νομιμοποιούνται να ελέγχουν “ουρανοκατέβατους”, και αυτούς που τα γνωρίζουν όλα».

  Για να προσθέσει καταληκτικά: «Αν τα κόμματα αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα λειτουργίας ή άλλα προβλήματα- και αυτό είναι αλήθεια- επαφίεται στον καθένα μας και στον κάθε κύριο Σπανό να καταθέσει ρηξικέλευθες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών. Ο κύριος Σπανός ας ξεκινήσει από το ίδιο το κόμμα του οποίου διεκδικεί τη στήριξη και υποστήριξή του. Τοις φρονίμοις ολίγα».

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017