Οι πολεμικές επιχειρήσεις της Τουρκίας κατά Κύπρου και Ελλάδος δεν ενδιαφέρουν Μέρκελ και σοσιαλιστές

  German Chancellor Angela Merkel holds a gift next to Turkish President Tayyip Erdogan during the official opening ceremony of Turkish-German University's new campus in Istanbul, Turkey, Ιανουάριος 24, 2020. REUTERS/Umit Bektas

  Οι άθλιες δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ για ενίσχυση της προσπάθειας της Τουρκίας προς ένταξη στην ΕΕ κατά την Γερμανική προεδρία, και η πατερναλιστική εκ μέρους της «εκπροσώπηση» Κύπρου και Ελλάδας, χώρες-μέλη της ΕΕ που αποτελούν θύματα της πρωτοφανούς στα παγκόσμια χρονικά, (μετά τον ομοεθνή της Ναζισμό), συμπεριφοράς της Τουρκίας, επιβεβαιώνει την θέση μας ότι η Γερμανική Ευρώπη ενδιαφέρεται μόνο για τα οικονομικά της συμφέροντα και όχι για τα δίκαια των λαών της.

  Η Γερμανία διασφάλισε την ελεγχόμενη είσοδο μεταναστών στο έδαφος της και τους αφήνει να ταλανίζουν την Ελλάδα, και όσον αφορά την Κυπριακή Δημοκρατία ποσώς ενδιαφέρεται για την νέα εισβολή που δέχεται η χώρα μας από την Τουρκία.

  Οι πολεμικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου δεν αφορούν την κυρία Μέρκελ. Οι δηλώσεις της αναιρούνται από τα έργα της.

  Η δε συμπεριφορά των Ευρωπαϊκών Κομμάτων και ειδικά των Σοσιαλιστών Δημοκρατών που πολλοί διατυμπάνιζαν ότι άλλαξε, αποδεικνύεται ξανά άκρως φιλοτουρκική και ελεεινή.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020