ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

  Η Αλληλεγγύη με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, απευθύνει προς τον κυπριακό λαό θερμές και ειλικρινείς ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

  Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης γεννά την ελπίδα, σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής επί του θανάτου και αποδεικνύει ότι ο αγώνας για το δίκαιο και την αλήθεια ποτέ δεν είναι μάταιος.

  Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι. Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου θα κρίνουν το μέλλον του τόπου. Τα οικονομικά αδιέξοδα παραμένουν, οι πολίτες υποφέρουν από την οικονομική κρίση και την ανεργία.
  Τα σκάνδαλα, η διαφθορά και η αδιαφάνεια, επιβάλλουν την ανάγκη ύπαρξης νέου ήθους στην πολιτική ζωή. Στη νέα Βουλή χρειάζονται άνθρωποι που θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την τιμωρία των ενόχων και τη διαφύλαξη της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Ας αφήσουμε όλα όσα μας χωρίζουν στην άκρη. Ας δεχτούμε στις καρδιές μας το αναστάσιμο μήνυμα που μας διδάσκει υπομονή, θυσία, ειρήνη, αγάπη, δικαιοσύνη. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντιας στους εχθρούς της πατρίδας και τότε ο λαός της Κύπρου που τώρα πορεύεται στο δικό του Γολγοθά, θα τερματίσει το μαρτύριο του και θα ζήσει αρμονικά μέσα σε συνθήκες μόνιμης ειρήνης, ασφάλειας, προόδου κι ευημερίας.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ