Πότε επιτέλους θα φροντίσουμε για την καθημερινότητα των κατοίκων της Τηλλυρίας;

  Η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Τηλλυρίας λόγω της απάνθρωπης συμπεριφοράς του κατοχικού καθεστώτος, πρέπει να διευθετηθεί αμέσως από την κυβέρνηση.

  Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταγγείλει στα ΗΕ την απαγόρευση διακίνησης ασθενοφόρου με ασθενή μέσω του οδοφράγματος, τη στιγμή που η Κυπριακή Δημοκρατία επιτρέπει καθημερινά τη διέλευση, για σκοπούς εργασίας 2.000 Τ/κ, που διαμένουν στο παράνομο μόρφωμα, ενώ οι Ε/κ κάτοικοι της Τηλλυρίας δεν μπορούν να διέλθουν από τα κατοχικά οδοφράγματα.

  Εκτός από τις καταγγελίες θεωρούμε πως πρέπει να υπάρξει ισοδύναμη αντίδραση της κυβέρνησης, απέναντι στις απάνθρωπες ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος.

  Επιπρόσθετα θα πρέπει το κράτος να διαθέσει νοσοκομειακό ελικόπτερο για να μεταφέρει τους ασθενείς από την Τηλλυρία νοσοκομείο.

  Οι ένθερμοι υποστηρικτές της επαναπροσέγγισης ας λάβουν το μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει επαναπροσέγγιση μόνο με ενέργειες της μιας πλευράς και αποδοχή κάθε κακόβουλης ενέργειας της κατοχικής χώρας που αποβαίνει σε βάρος μας.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021