Τα μεγάλα προβλήματα χρειάζονται ρηξικέλευθες αποφάσεις έστω και με πολιτικό κόστος

    «Αφήνοντας τα θέματα του Συνεργατισμού στον αυτόματο πιλότο για μια και πλέον πενταετία, τώρα οι Κυβερνώντες έγιναν λαλίστατοι. Ενώ μας έλεγαν ότι βρήκαν τη λύση μέσω των ομολόγων, τώρα δηλώνουν ότι η Φρανκφούρτη θα αποφασίσει και έτσι εμείς οι ιθαγενείς πρέπει να περιμένουμε. Τις προάλλες ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος μας έλεγε ότι το νομοθετικό πλαίσιο που ψήφισε η Βουλή αποδείχθηκε ανεπαρκές και αναποτελεσματικό, όμως εξακολουθούμε να μένουμε με τα χέρια δεμένα χωρίς να κάνουμε τίποτε. Αλήθεια τί περιμένουμε;  Να νομοθετήσει και για τούτο η Φρανκφούρτη;»

    Αναφέρει σε ανακοίνωση τoυ το Κίνημα Αλληλεγγύη, και προσθέτει: «Το προκλητικό είναι ότι έχουμε αρμοδίως πληροφορήσει τους εποπτικούς μηχανισμούς ότι θα παίρναμε μέτρα, όπως τουλάχιστον αναγράφεται στις επίσημες εκθέσεις. Μήπως για να κερδίσουμε χρόνο και γιατί».

    «Επαναλαμβάνουμε αυτό που είπαμε επανειλημμένα. Τα μεγάλα προβλήματα χρειάζονται ρηξικέλευθες αποφάσεις έστω και με πολιτικό κόστος. Από την άλλη το δημόσιο χρήμα δεν προσφέρεται για πειραματισμούς ούτε οι φορολογούμενοι είναι πειραματόζωα» αναφέρει καταληκτικά.

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

    ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018