Δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα ΜΟΕ που εισηγείται ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τούρκων της Κύπρου, πάντως τόσο ο ίδιος, όσο και το “σύνοικο” στοιχείο ( έποικοι, κουβαλητοί, παράνομοι, λαθραίοι και ολίγοι τουρκοκύπριοι), έχουν απωλέσει οριστικά την εμπιστοσύνη μας.

Ο Πρόεδρος παρά τις διακηρύξεις του συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του εξευμενισμού προσφέροντας δώρα όπως η ουσιαστική αναγνώριση του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Του θυμίζουμε τα τελευταία εγκλήματα της Τουρκίας και του μορφώματος των κατεχομένων, το οποίο διοικούν οι δολοφόνοι των Ισαάκ και Σολωμού, φέροντες μάλιστα και κυπριακά διαβατήρια: Εποικισμός Αμμοχώστου, κατασκοπευτικές και εκφοβιστικές πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από την Κύπρο, παραβιάσεις του status quo στην Δένεια στα Στροβίλια και αλλού, αυθαιρεσίες σε βάρος των εγκλωβισμένων και όσων διέρχονται δια των οδοφραγμάτων, πλήρης κατάληψη της Κυπριακής ΑΟΖ.

Εντούτοις ο Πρόεδρος πηγαίνει να παραδοθεί και να συνομολογήσει την υποταγή μας. Εμείς δεν αποδεχόμαστε τις πράξεις του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021