Θεοχάρους: Στη Γενεύη θα συζητηθούν όλα στη βάση των τουρκικών όρων

   

  «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο οδικός χάρτης που ετέθη στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ακολουθείται κατά γράμμα, με διάφορες διακυμάνσεις όπου τη μια σκληραίνει τη θέση της η μια πλευρά και τη μια η άλλη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι φτάνουμε στη Γενεύη όπου θα συζητηθούν όλα, δηλαδή ακριβώς ότι ήθελε η Τουρκία, και στη βάση των δικών της όρων».

  Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, και πρόσθεσε: «Το έγγραφο για την Ασφάλεια -το οποίο δεν έχουμε ιδέα τι θα περιέχει- είτε συμφωνηθεί, είτε επιβληθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, θα είναι ένα έγγραφο βάσει του οποίου θα κινηθούν οι διαδικασίες. Από εκεί και πέρα θα εμφανιστεί και πάλι ως θρίαμβος της ε/κ πλευράς, ενώ όλοι θα ξέρουμε ότι θα πρόκειται για ακόμα μια ήττα που θα μας φέρνει πιο κοντά στην αποδοχή των τουρκικών όρων. Μην ξεχνάτε και το πρόσφατο έγγραφο του Γιούνκερ το οποίο με όλα τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν την πλήρη υποταγή της Ευρώπης στους τουρκικούς εκβιασμούς με θύμα την Κύπρο».

  Αναφερόμενη στο Εθνικό Συμβούλιο, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης είπε καταληκτικά ότι «θα πρέπει επιτέλους σε αυτές τις συνεδρίες να λεχθούν αυτά που δεν λέγονται ποτέ, ή να λεχθούν αυτά τα οποία στην πραγματικότητα θα γίνουν. Όχι άλλα να λέγονται, άλλα να ανακοινώνονται και άλλα να γίνονται στο τέλος».

   

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017