«Με τα χρήματα του κράτους στήνει τον προεκλογικό του αγώνα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του με υποσχέσεις παροχών τις οποίες θα πληρώσει την επαύριον ακριβά ο φορολογούμενος πολίτης».

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, και προσθέτει: «Η κυβέρνηση έχει φέρει στη Βουλή συμπληρωματικό προϋπολογισμό 271 εκατομμυρίων ευρώ για να καλύψει στην ουσία την πολιτική των παροχών, χαϊδεύοντας τις τσέπες των πολιτών, γνωρίζοντας, όμως ότι τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν εάν επανεκλεγεί Πρόεδρος με φορολογίες».

«Τώρα» τονίζει η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης «παίζει με τους πρόσφυγες υποσχόμενος αποζημίωση για απώλεια χρήσης, την ίδια στιγμή, που έχει δεχθεί στις συνομιλίες την έννοια του χρήστη και έχει αποδεχτεί τέτοια κριτήρια που θα είναι αδύνατη η επιστροφή των περιουσιών στα κατεχόμενα στους νόμιμους δικαιούχους τους».

Καταλήγοντας η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης επισημαίνει τα εξής: «Η στάση του Προέδρου και του επιτελείου του εγείρει θέμα ηθικής τάξης, ενώ ταυτοχρόνως, συνιστά εμπαιγμό του λαού, ο οποίος δεν ξεχνά το κούρεμα του 2013 και την φυγάδευση στο εξωτερικό εκατομμυρίων ευρώ από κάποιους που είχαν προνομιακή ενημέρωση. Η αξιοπιστία του Προέδρου και των Υπουργών του έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και ο λαός που έχει και γνώση και κρίση θα τους δείξει τον πόρτα της εξόδου, διότι πιστεύει σε μια νέα σοβαρή και στιβαρή διακυβέρνηση, που θα είναι καθημερινά δίπλα στον πολίτης και όχι τρεις μήνες πριν τις εκλογές, τάζοντάς  λαγούς με πετραχήλια, τελεφερίκ και μαρίνες, χιονοδρομικά κέντρα και παγοδρόμια.

Ούτε πιστεύει πια στην ανύπαρκτη και ανάλγητη κοινωνική και οικονομική πολιτική των απερχομένων».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017