Τιμητική διάκριση για το θεάρεστο έργο του Αλέξη Σοφοκλέους

  Τον φιλάνθρωπο πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους ο οποίος βήμα – βήμα περπατά την Κύπρο συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικούς οργανισμούς τίμησε το Κίνημα Αλληλεγγύη.

  Η δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης ενώνει ανθρώπους. Αυτό ήταν το μήνυμα της πορείας 24χλμ για ενίσχυση του Συνδέσμου ασθενών ήπατος και φίλων Προμηθέας και του Συμβουλίου δοτών οργάνων.

  Αφετηρία της πορείας ήταν η κοινότητα Ξυλοτύμβου, και η διαδρομή πέρασε από τις κοινότητες Ορμήδειας, Ξυλοφάγου και Λιοπετρίου για να καταλήξει στον Δήμο Σωτήρας, όπου και πραγματοποιήθηκε η βράβευση.

  Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης τιμώντας τον Αλέξη Σοφοκλέους δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα περήφανη για το θεάρεστο έργο του και αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης, ως υποψήφιος στην επαρχία Λευκωσίας.

  Ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε ο Αλέξης Σοφοκλέους για την τιμητική βράβευση δια χειρός της επίσης φιλάνθρωπης Δρος Ελένης Θεοχάρους, με διεθνείς προεκτάσεις, αλλά και για τη συμπόρευση συνυποψηφίων του στις βουλευτικές εκλογές που «σιωπηλά, αθόρυβα και Βήμα-Βήμα Μαζί, περπατήσαμε για σκοπό μεγαλύτερο από τις πολιτικές βλέψεις».

  Στην πορεία αυτή μαθήματα εθελοντισμού έδωσαν η Πρόεδρος και δύο εθελοντές του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn, οι οποίες συμμετείχαν για στήριξη του Προμηθέα και του Συμβουλίου Δοτών Οργάνων.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

  ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2021